Fingerprinting Techniques in Food Authentication and Traceability
indgår i Food Analysis & Properties serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 454
- Udgivet:
- 24. oktober 2018
- Størrelse:
- 261x184x30 mm.
- Vægt:
- 1082 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Fingerprinting Techniques in Food Authentication and Traceability
This book investigates the current multi-element analytical techniques that are used for determining the geographical origin of food products, discussing the principles of the techniques together with their advantages and drawbacks, and reported applications concerning geographical authenticity.
Brugerbedømmelser af Fingerprinting Techniques in Food Authentication and Traceability
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Fingerprinting Techniques in Food Authentication and Traceability findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621