Fermenting: Pickles, Kimchi, Kefir, Kombucha, Sourdough, Yogurt, Cheese and More!
indgår i The Self-Sufficient Kitchen serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 336
- Udgivet:
- 3. august 2021
- Størrelse:
- 194x20x229 mm.
- Vægt:
- 506 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af Fermenting: Pickles, Kimchi, Kefir, Kombucha, Sourdough, Yogurt, Cheese and More!
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Fermenting: Pickles, Kimchi, Kefir, Kombucha, Sourdough, Yogurt, Cheese and More! findes i følgende kategorier:
- Business og læring
- Mad og drikke > Slankebøger
- Mad og drikke > Kogebøger
- Sprog og lingvistik
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Generel madlavning og opskrifter
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Sund mad og helsekost
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Kogebøger efter ingrediens
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Kogebøger: konservering og frysning