Fermentering
- Kraut, Kimchi og Kombucha
- Indbinding:
- Indbundet
- Sideantal:
- 160
- Udgivet:
- 6. november 2015
- Udgave:
- 1
- Størrelse:
- 178x248x16 mm.
- Vægt:
- 580 g.
- 1-3 hverdage.
- 27. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Fermentering
Der er noget i gære i restaurantkøkkener verden over. Helt bogstaveligt. Og nu kan du gøre kunsten efter i dit eget køkken.I FERMENTERING finder du 35 nemme opskrifter på fermenterede grøntsager og frugter.Vi guider dig i gang med den klassiske sauerkraut, den spicy koreanske kimchi og den læskende te-drik kombucha. Vi videreudvikler på klassikerne og opdaterer dem til velsmagende vidundere, der giver helt nye smagsdimensioner i dit køkken.
Bliv klog på kraut, kimchi og kombucha, lad dig inspirere af de urgamle konserveringsmetoder og find ind til din indre fermentør, mens du masserer en kraut, fylder hylderne i dit fadebur og lader tiden arbejde for dig og de fermenterede sager.Resultatet er både livgivende, styrkende og smagseksplosivt.
Søren Ejlersen kender du som medstifter af Aarstiderne.com.
Ditte Ingemann er kogebogsforfatter, madfotograf og opskriftsudvikler – med bachelor i ernæring og sundhed.Står bag den populære blog www.thefoodclub.dk, hvor hun skriver om mad og deler ud af sine opskrifter.
Shane Peterson er fermentør, selvforsyningsentusiast, naturelsker og bor i Santa Cruz, Californien.
Bliv klog på kraut, kimchi og kombucha, lad dig inspirere af de urgamle konserveringsmetoder og find ind til din indre fermentør, mens du masserer en kraut, fylder hylderne i dit fadebur og lader tiden arbejde for dig og de fermenterede sager.Resultatet er både livgivende, styrkende og smagseksplosivt.
Søren Ejlersen kender du som medstifter af Aarstiderne.com.
Ditte Ingemann er kogebogsforfatter, madfotograf og opskriftsudvikler – med bachelor i ernæring og sundhed.Står bag den populære blog www.thefoodclub.dk, hvor hun skriver om mad og deler ud af sine opskrifter.
Shane Peterson er fermentør, selvforsyningsentusiast, naturelsker og bor i Santa Cruz, Californien.
Brugerbedømmelser af Fermentering
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Fermentering findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621