- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 525
- Udgivet:
- 21. marts 2017
- Størrelse:
- 156x234x33 mm.
- Vægt:
- 870 g.
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Fermented Foods, Part II
This book reviews the use of fermentation to develop healthy and functional foods and beverages, and the commercialization of some of the fermented food products through the use of biotechnology The first two sections cover the health and functional benefits of fermented foods and the latter two sections includes chapters on global and region-specific fermented foods that have crossed the geographical barriers to reach the supermarkets all over the world.
Brugerbedømmelser af Fermented Foods, Part II
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Fermented Foods, Part II findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621