- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 400
- Udgivet:
- 18. december 2020
- Størrelse:
- 156x234x0 mm.
- Vægt:
- 453 g.
- 2-4 uger.
- 20. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Fermented Foods, Part I
As part one of a three volume series, this book discusses the biochemical and biotechnological applications of fermented foods involving acetic acid bacteria, lactic acid bacteria, ethanolic yeasts and fungi in accelerating the many and variable functional factors in fermented foods. The book will delve in-depth into the biochemical and biotechn
Brugerbedømmelser af Fermented Foods, Part I
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Fermented Foods, Part I findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621