De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Fermentation and Biochemical Engineering Handbook

Bag om Fermentation and Biochemical Engineering Handbook

Suitable for fermentation engineers engaged in commercial chemical and pharmaceutical production, this book emphasizes the operation, development and design of manufacturing processes that use fermentation, separation and purification techniques.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781455725533
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 454
  • Udgivet:
  • 25. marts 2014
  • Udgave:
  • 3
  • Størrelse:
  • 217x291x30 mm.
  • Vægt:
  • 1318 g.
  • 2-3 uger.
  • 26. november 2024

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Fermentation and Biochemical Engineering Handbook

Suitable for fermentation engineers engaged in commercial chemical and pharmaceutical production, this book emphasizes the operation, development and design of manufacturing processes that use fermentation, separation and purification techniques.

Brugerbedømmelser af Fermentation and Biochemical Engineering Handbook



Find lignende bøger
Bogen Fermentation and Biochemical Engineering Handbook findes i følgende kategorier: