Ferment
- A guide to the ancient art of making cultured foods
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 272
- Udgivet:
- 5. oktober 2017
- Størrelse:
- 251x194x33 mm.
- Vægt:
- 1088 g.
- 4-8 hverdage.
- 6. februar 2025
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Ferment
Fermented foods may have an ancient history but they are experiencing something of a renaissance right now. Holly Davis shows us it's easy to incorporate some homemade fermented foods in your lifestyle, if you know how.
Brugerbedømmelser af Ferment
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Ferment findes i følgende kategorier:
© 2025 Pling BØGER Registered company number: DK43351621