De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Ferment

- A guide to the ancient art of making cultured foods

Bag om Ferment

Fermented foods may have an ancient history but they are experiencing something of a renaissance right now. Holly Davis shows us it's easy to incorporate some homemade fermented foods in your lifestyle, if you know how.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781743368688
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 272
  • Udgivet:
  • 5. Oktober 2017
  • Størrelse:
  • 251x194x33 mm.
  • Vægt:
  • 1088 g.
  • 4-7 hverdage.
  • 27. September 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Ferment

Fermented foods may have an ancient history but they are experiencing something of a renaissance right now. Holly Davis shows us it's easy to incorporate some homemade fermented foods in your lifestyle, if you know how.

Brugerbedømmelser af Ferment



Find lignende bøger
Bogen Ferment findes i følgende kategorier: