Fatty Acids in Foods and their Health Implications
indgår i Food Science and Technology serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 1296
- Udgivet:
- 19. november 2007
- Udgave:
- 3
- Størrelse:
- 263x184x66 mm.
- Vægt:
- 1998 g.
- 2-4 uger.
- 28. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Fatty Acids in Foods and their Health Implications
Offers an examination of certain types of fatty acids and their role in the aetiology of cancer, cardiovascular disease, immune and inflammatory diseases, renal disease, diabetes, neuromuscular disorders, liver disease, mental illness, visual dysfunction and ageing.
Brugerbedømmelser af Fatty Acids in Foods and their Health Implications
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Fatty Acids in Foods and their Health Implications findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621