Fast food - fra ide til eksport
- Straks på e-mail.
Normalpris
Beskrivelse af Fast food - fra ide til eksport
"Fast food" fortæller historien om udviklingen af et produkt – fra idé til eksport – og giver et indblik i de mange processer en virksomhed må igennem i et sådant forløb. Historien er hentet fra virkelighedens verden og tager udgangspunkt i Aalborg-virksomheden Meatcut.
"Fast food – fra idé til eksport" udkom første gang i 1991.
Lars Søndergård er lektor i samfundsfag og forfatter til en lang række undervisningsmaterialer om blandt andet international politik, handel, industri, miljø og energi. Han har tidligere arbejdet for blandt andet Dansk Industri og deltaget i en række Danida-projekter i Afrika og Asien.
"Fast food – fra idé til eksport" udkom første gang i 1991.
Lars Søndergård er lektor i samfundsfag og forfatter til en lang række undervisningsmaterialer om blandt andet international politik, handel, industri, miljø og energi. Han har tidligere arbejdet for blandt andet Dansk Industri og deltaget i en række Danida-projekter i Afrika og Asien.
Brugerbedømmelser af Fast food - fra ide til eksport
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Fast food - fra ide til eksport findes i følgende kategorier:
- Business og læring > Marketing
- Business og læring > Ledelse & strategi
- Business og læring > Iværksætteri
- Økonomi, finans, erhvervsliv og ledelse > Erhvervsliv, virksomheder og ledelse > Forretningsstrategier
- Økonomi, finans, erhvervsliv og ledelse > Erhvervsliv, virksomheder og ledelse > Entreprenørskab
- Økonomi, finans, erhvervsliv og ledelse > Erhvervsliv, virksomheder og ledelse > Salg og marketing
- Økonomi, finans, erhvervsliv og ledelse > Industri og industrielle studier
- Kvalifikatorer: geografi > Europa > Nordeuropa, Skandinavien > Danmark
- Kvalifikatorer: tidsperiode
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621