De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Extraction of Organic Analytes from Foods

- A Manual of Methods

Bag om Extraction of Organic Analytes from Foods

Logically structured and with numerous examples, this book will be invaluable to practising food analysts as both a reference and training guide.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780854045921
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 410
  • Udgivet:
  • 11. maj 2005
  • Størrelse:
  • 156x234x23 mm.
  • Vægt:
  • 1654 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 12. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Extraction of Organic Analytes from Foods

Logically structured and with numerous examples, this book will be invaluable to practising food analysts as both a reference and training guide.

Brugerbedømmelser af Extraction of Organic Analytes from Foods



Find lignende bøger
Bogen Extraction of Organic Analytes from Foods findes i følgende kategorier: