Extraction of Organic Analytes from Foods
- A Manual of Methods
indgår i RSC Food Analysis Monographs serien
indgår i ISSN serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 410
- Udgivet:
- 11. maj 2005
- Størrelse:
- 156x234x23 mm.
- Vægt:
- 1654 g.
- 8-11 hverdage.
- 12. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Extraction of Organic Analytes from Foods
Logically structured and with numerous examples, this book will be invaluable to practising food analysts as both a reference and training guide.
Brugerbedømmelser af Extraction of Organic Analytes from Foods
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Extraction of Organic Analytes from Foods findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621