Expanding the Production and Use of Cool Season Food Legumes
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 1028
- Udgivet:
- 31. marts 1994
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Expanding the Production and Use of Cool Season Food Legumes
The Second International Food Legume Research Conference (IFLRC-II) was held from 12-16 April 1992 in Cairo, Egypt. Five cool season food legume crops were included in the deliberations: pea (Pisum sativum), lentil (Lens culinaris), faba bean (Vicia faba), chickpea (Cicer arietinum) and grasspea (Lathyrus sativus).
Brugerbedømmelser af Expanding the Production and Use of Cool Season Food Legumes
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Expanding the Production and Use of Cool Season Food Legumes findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621