Evaluation and Control of Meat Quality in Pigs
- A Seminar in the CEC Agricultural Research Programme, held in Dublin, Ireland, 21-22 November 1985
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 512
- Udgivet:
- 26. oktober 2011
- Udgave:
- 11987
- Størrelse:
- 234x156x26 mm.
- Vægt:
- 777 g.
- 8-11 hverdage.
- 20. november 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Evaluation and Control of Meat Quality in Pigs
A Seminar in the CEC Agricultural Research Programme, held in Dublin, Ireland, November 21-22, 1985. Sponsored by the Commission of the European Communities, Directorate-General for Agriculture, Division for the Coordination of Agricultural Research
Brugerbedømmelser af Evaluation and Control of Meat Quality in Pigs
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Evaluation and Control of Meat Quality in Pigs findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621