Essentials and Applications of Food Engineering
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 778
- Udgivet:
- 25. marts 2019
- Størrelse:
- 260x185x49 mm.
- Vægt:
- 1648 g.
- 8-11 hverdage.
- 9. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Essentials and Applications of Food Engineering
This book provides a comprehensive understanding of food engineering operations and their practical and industrial utility. It presents pertinent case studies, solved numerical problems, and multiple choice questions in each chapter and serves as a ready reference for classroom teaching and exam preparations.
Brugerbedømmelser af Essentials and Applications of Food Engineering
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Essentials and Applications of Food Engineering findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621