De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Ernährungsforschung und zukünftige Lebensmittelchemie

Bag om Ernährungsforschung und zukünftige Lebensmittelchemie

Keine ausführliche Beschreibung für "Ernährungsforschung und zukünftige Lebensmittelchemie" verfügbar.

Vis mere
  • Sprog:
  • Tysk
  • ISBN:
  • 9783112657959
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 52
  • Udgivet:
  • 14. januar 1951
  • Størrelse:
  • 160x9x236 mm.
  • Vægt:
  • 249 g.
  • 2-3 uger.
  • 12. december 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Ernährungsforschung und zukünftige Lebensmittelchemie

Keine ausführliche Beschreibung für "Ernährungsforschung und zukünftige Lebensmittelchemie" verfügbar.

Brugerbedømmelser af Ernährungsforschung und zukünftige Lebensmittelchemie



Find lignende bøger
Bogen Ernährungsforschung und zukünftige Lebensmittelchemie findes i følgende kategorier: