Epidemiology of Alimentary Diseases
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 252
- Udgivet:
- 15. november 2005
- Udgave:
- 2006
- Størrelse:
- 235x155x15 mm.
- Vægt:
- 1220 g.
- 8-11 hverdage.
- 19. februar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Epidemiology of Alimentary Diseases
Aims to present an account of the causation of the common and not so common diseases of the digestive system. This book contains chapters on clinical epidemiology and includes epidemiological principles. Principally aimed at clinicians, it envisages a role for public health workers and for those approaching the subject from a forensic viewpoint.
Brugerbedømmelser af Epidemiology of Alimentary Diseases
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Epidemiology of Alimentary Diseases findes i følgende kategorier:
© 2025 Pling BØGER Registered company number: DK43351621