Enzymes in Food Processing
indgår i Food Science and Technology serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 480
- Udgivet:
- 12. juli 1993
- Udgave:
- 3
- Størrelse:
- 237x161x35 mm.
- Vægt:
- 872 g.
- 2-3 uger.
- 22. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Enzymes in Food Processing
Explores extensive changes in the use of enzymes as well as the discovery of new enzymes and their uses. This book includes a history of the role of enzymes in food processing, enzyme characterization, a discussion of different classes of enzymes including lipases and proteases, commercial enzyme production, and the processing of particular foods.
Brugerbedømmelser af Enzymes in Food Processing
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Enzymes in Food Processing findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621