Enzyme Inactivation in Food Processing
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 532
- Udgivet:
- 4. august 2023
- Størrelse:
- 156x234x0 mm.
- Vægt:
- 1210 g.
- 2-3 uger.
- 11. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Enzyme Inactivation in Food Processing
Explores new technologies for the inactivation of enzymes in the design and preservation of food through advanced technologies, including nutraceutical-based functional foods, specific foods for gut-microbiodata, omega-3 fatty acids to fortify food products, characteristics of dairy-based dry powders, and more.
Brugerbedømmelser af Enzyme Inactivation in Food Processing
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Enzyme Inactivation in Food Processing findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621