Ensuring Safety and Quality in the Production of Beef Volume 2
- Quality
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 442
- Udgivet:
- 30. april 2017
- Størrelse:
- 160x235x30 mm.
- Vægt:
- 796 g.
- 8-11 hverdage.
- 27. november 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Ensuring Safety and Quality in the Production of Beef Volume 2
Volume 2 reviews developments related to quality, starting with the way breeding and growth affect meat quality. The book then discusses cattle nutrition and management before concluding with an assessment of factors determining individual quality traits such as colour and flavour.
Brugerbedømmelser af Ensuring Safety and Quality in the Production of Beef Volume 2
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Ensuring Safety and Quality in the Production of Beef Volume 2 findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621