Ensuring Safety and Quality in the Production of Beef Volume 1
- Safety
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 252
- Udgivet:
- 9. juni 2017
- Størrelse:
- 159x236x20 mm.
- Vægt:
- 518 g.
- 8-11 hverdage.
- 10. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Ensuring Safety and Quality in the Production of Beef Volume 1
Volume 1 looks at key research trends in ensuring safe beef production, both on the farm and during slaughter. These include current research on pathogens in beef, risk assessment and detection as well as food safety management.
Brugerbedømmelser af Ensuring Safety and Quality in the Production of Beef Volume 1
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Ensuring Safety and Quality in the Production of Beef Volume 1 findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621