Enological Studies - I. Experiments in Cider Making Applicable to Farm Conditions II. Notes on the Use of Pure Yeasts in Wine Making
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 40
- Udgivet:
- 18. november 2015
- Størrelse:
- 140x3x216 mm.
- Vægt:
- 65 g.
- 2-3 uger.
- 11. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af Enological Studies - I. Experiments in Cider Making Applicable to Farm Conditions II. Notes on the Use of Pure Yeasts in Wine Making
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Enological Studies - I. Experiments in Cider Making Applicable to Farm Conditions II. Notes on the Use of Pure Yeasts in Wine Making findes i følgende kategorier: