English Bread and Yeast Cookery
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 624
- Udgivet:
- 26. april 2001
- Størrelse:
- 134x202x41 mm.
- Vægt:
- 440 g.
- 4-7 hverdage.
- 8. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af English Bread and Yeast Cookery
Here, Elizabeth David deals with all aspects of flour-milling, yeast, bread ovens, and the different types of bread and flour available. The recipes cover yeast cookery of all kinds, including old-fashioned spiced buns, buns, pancakes, and muffins.
Brugerbedømmelser af English Bread and Yeast Cookery
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen English Bread and Yeast Cookery findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621