De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Encyclopedia of Kitchen History

Bag om Encyclopedia of Kitchen History

The Encyclopedia of Culinary History is a two-volume work that offers a complete A-to-Z overview of approximately 400 topics, ranging from important authors like Isabella Beeton and Charles Elme Francatelli and inventors such as Alfred Fuller

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781579583804
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 696
  • Udgivet:
  • 27. september 2004
  • Størrelse:
  • 284x225x43 mm.
  • Vægt:
  • 1894 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 7. december 2024

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Encyclopedia of Kitchen History

The Encyclopedia of Culinary History is a two-volume work that offers a complete A-to-Z overview of approximately 400 topics, ranging from important authors like Isabella Beeton and Charles Elme Francatelli and inventors such as Alfred Fuller

Brugerbedømmelser af Encyclopedia of Kitchen History



Find lignende bøger
Bogen Encyclopedia of Kitchen History findes i følgende kategorier: