Encyclopedia of Kitchen History
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 696
- Udgivet:
- 27. september 2004
- Størrelse:
- 284x225x43 mm.
- Vægt:
- 1894 g.
- 8-11 hverdage.
- 7. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Encyclopedia of Kitchen History
The Encyclopedia of Culinary History is a two-volume work that offers a complete A-to-Z overview of approximately 400 topics, ranging from important authors like Isabella Beeton and Charles Elme Francatelli and inventors such as Alfred Fuller
Brugerbedømmelser af Encyclopedia of Kitchen History
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Encyclopedia of Kitchen History findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621