Emerging Thermal and Nonthermal Technologies in Food Processing
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 290
- Udgivet:
- 8. juni 2020
- Størrelse:
- 152x229x0 mm.
- Vægt:
- 725 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Emerging Thermal and Nonthermal Technologies in Food Processing
This new volume, Emerging Thermal and Nonthermal Technologies in Food Processing, provides a comprehensive overview of thermal and nonthermal processing of food with new and innovative technologies.
Brugerbedømmelser af Emerging Thermal and Nonthermal Technologies in Food Processing
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Emerging Thermal and Nonthermal Technologies in Food Processing findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621