De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Emerging Thermal and Nonthermal Technologies in Food Processing

Bag om Emerging Thermal and Nonthermal Technologies in Food Processing

This new volume, Emerging Thermal and Nonthermal Technologies in Food Processing, provides a comprehensive overview of thermal and nonthermal processing of food with new and innovative technologies.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781771888318
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 290
  • Udgivet:
  • 8. juni 2020
  • Størrelse:
  • 152x229x0 mm.
  • Vægt:
  • 725 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 16. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Emerging Thermal and Nonthermal Technologies in Food Processing

This new volume, Emerging Thermal and Nonthermal Technologies in Food Processing, provides a comprehensive overview of thermal and nonthermal processing of food with new and innovative technologies.

Brugerbedømmelser af Emerging Thermal and Nonthermal Technologies in Food Processing



Find lignende bøger
Bogen Emerging Thermal and Nonthermal Technologies in Food Processing findes i følgende kategorier: