Emerging Technologies for the Food Industry
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 274
- Udgivet:
- 30. april 2024
- Størrelse:
- 156x234x0 mm.
- Vægt:
- 694 g.
- 2-4 uger.
- 18. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Emerging Technologies for the Food Industry
Focuses on nonthermal processing and its applications, including high-pressure processing, ultrasound processing, high intensity pulsed light technology, pulsed electric field processing, cold plasma, ozone processing, as well as the use of sub- and supercritical processing, and electrohydrodynamic technologies.
Brugerbedømmelser af Emerging Technologies for the Food Industry
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Emerging Technologies for the Food Industry findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621