Emerging Technologies for Shelf-Life Enhancement of Fruits
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 404
- Udgivet:
- 12. maj 2020
- Størrelse:
- 241x159x29 mm.
- Vægt:
- 858 g.
- 8-11 hverdage.
- 9. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Emerging Technologies for Shelf-Life Enhancement of Fruits
Focusing on new technological interventions involved in the postharvest management of fruits, this volume looks at the research on new and emerging techniques to maintain the quality of fruits from farm to table.
Brugerbedømmelser af Emerging Technologies for Shelf-Life Enhancement of Fruits
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Emerging Technologies for Shelf-Life Enhancement of Fruits findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621