Emerging Technologies for Food Quality and Food Safety Evaluation
indgår i Contemporary Food Engineering serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 378
- Udgivet:
- 9. marts 2011
- Størrelse:
- 156x234x25 mm.
- Vægt:
- 657 g.
- 8-11 hverdage.
- 28. november 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Emerging Technologies for Food Quality and Food Safety Evaluation
Introducing the technology and emerging systems for the quantitative evaluation and definite measurement of food quality and safety, this book presents a review of the concept and scope of food quality parameters such as color, texture, chemical compositions, and flavor.
Brugerbedømmelser af Emerging Technologies for Food Quality and Food Safety Evaluation
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Emerging Technologies for Food Quality and Food Safety Evaluation findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621