Emerging Food Processing Technologies
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 264
- Udgivet:
- 9. marts 2022
- Udgave:
- 22001
- Størrelse:
- 183x20x260 mm.
- Vægt:
- 700 g.
- 8-11 hverdage.
- 21. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Emerging Food Processing Technologies
This volume aims to introduce procedures related to measuring the process parameters involved in emerging food processing technologies, the approaches to measure the process efficiency, and basic guidelines for operating related systems. Chapters are divided into two parts, including nonthermal emerging food processing technologies and thermal emerging food processing technologies.
Authoritative and cutting-edge, Emerging Food Processing Technologies aims to provide comprehensive and updated state-of-art methodologies and models for food analysis.
Authoritative and cutting-edge, Emerging Food Processing Technologies aims to provide comprehensive and updated state-of-art methodologies and models for food analysis.
Brugerbedømmelser af Emerging Food Processing Technologies
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Emerging Food Processing Technologies findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621