Electrotechnologies for Extraction from Food Plants and Biomaterials
indgår i Food Engineering Series serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 281
- Udgivet:
- 1. september 2008
- Udgave:
- 2008
- Størrelse:
- 234x156x17 mm.
- Vægt:
- 612 g.
- 8-11 hverdage.
- 2. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Electrotechnologies for Extraction from Food Plants and Biomaterials
The first source book on the subject, this is an overview of the fundamental principles of electrical techniques and electrophysical properties as they relate to foods and agricultural products. Each chapter focuses on the latest developments in the field.
Brugerbedømmelser af Electrotechnologies for Extraction from Food Plants and Biomaterials
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Electrotechnologies for Extraction from Food Plants and Biomaterials findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621