Electronic Irradiation of Foods
- An Introduction to the Technology
indgår i Food Engineering Series serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 296
- Udgivet:
- 28. oktober 2010
- Udgave:
- 12005
- Størrelse:
- 254x178x16 mm.
- Vægt:
- 588 g.
- 8-11 hverdage.
- 2. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Electronic Irradiation of Foods
Food irradiation, the use of ionizing radiation to destroy harmful biological organism in food, is a safe, proven process that has many useful applications.
Brugerbedømmelser af Electronic Irradiation of Foods
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Electronic Irradiation of Foods findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621