Egg Nutrition and Biotechnology
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 512
- Udgivet:
- 1. december 1999
- Størrelse:
- 172x244x0 mm.
- Vægt:
- 1066 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Egg Nutrition and Biotechnology
Written by international experts, this book is based on proceedings of the Second International Symposium on Egg Nutrition and Newly Emerging Ovo-Biotechnologies, held in Banff, Canada, in April 1998.
Brugerbedømmelser af Egg Nutrition and Biotechnology
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Egg Nutrition and Biotechnology findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621