De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Egg Nutrition and Biotechnology

Bag om Egg Nutrition and Biotechnology

Written by international experts, this book is based on proceedings of the Second International Symposium on Egg Nutrition and Newly Emerging Ovo-Biotechnologies, held in Banff, Canada, in April 1998.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780851993300
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 512
  • Udgivet:
  • 1. december 1999
  • Størrelse:
  • 172x244x0 mm.
  • Vægt:
  • 1066 g.
  • Ukendt - mangler pt..

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Egg Nutrition and Biotechnology

Written by international experts, this book is based on proceedings of the Second International Symposium on Egg Nutrition and Newly Emerging Ovo-Biotechnologies, held in Banff, Canada, in April 1998.

Brugerbedømmelser af Egg Nutrition and Biotechnology



Find lignende bøger
Bogen Egg Nutrition and Biotechnology findes i følgende kategorier: