Effects of Pulse Electric Field Treatment on Protein Properties
Du sparer
0%
ift. normalprisen
Spar
0%
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 208
- Udgivet:
- 15. august 2023
- Størrelse:
- 150x13x220 mm.
- Vægt:
- 328 g.
- 2-3 uger.
- 11. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Effects of Pulse Electric Field Treatment on Protein Properties
This research adopts the PEF rapeseed preprocessing of preset water directly, taking the pulse voltage, residence time of material, pulse frequency, and pulse width as variables, to a rate of oil and rapeseed protein structure and functional properties as the indexes, getting to know the effect of PEF operating conditions on the oil yield and quality and rapeseed protein molecular structure and functional properties.
Brugerbedømmelser af Effects of Pulse Electric Field Treatment on Protein Properties
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Effects of Pulse Electric Field Treatment on Protein Properties findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621