Effect of Milk Fat Globule Size on the Physical Functionality of Dairy Products
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 72
- Udgivet:
- 12. december 2015
- Udgave:
- 12016
- Størrelse:
- 235x155x4 mm.
- Vægt:
- 1358 g.
- 8-11 hverdage.
- 17. januar 2025
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Effect of Milk Fat Globule Size on the Physical Functionality of Dairy Products
Effect of Milk Fat Globule Size on the Physical Functionality of Dairy Products provides a comprehensive overview of techniques utilized to vary milk fat globule size in fat-structured dairy products.
Brugerbedømmelser af Effect of Milk Fat Globule Size on the Physical Functionality of Dairy Products
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Effect of Milk Fat Globule Size on the Physical Functionality of Dairy Products findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621