De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Effect of Milk Fat Globule Size on the Physical Functionality of Dairy Products

Bag om Effect of Milk Fat Globule Size on the Physical Functionality of Dairy Products

Effect of Milk Fat Globule Size on the Physical Functionality of Dairy Products provides a comprehensive overview of techniques utilized to vary milk fat globule size in fat-structured dairy products.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783319238760
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 72
  • Udgivet:
  • 12. december 2015
  • Udgave:
  • 12016
  • Størrelse:
  • 235x155x4 mm.
  • Vægt:
  • 1358 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 17. januar 2025
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Effect of Milk Fat Globule Size on the Physical Functionality of Dairy Products

Effect of Milk Fat Globule Size on the Physical Functionality of Dairy Products provides a comprehensive overview of techniques utilized to vary milk fat globule size in fat-structured dairy products.

Brugerbedømmelser af Effect of Milk Fat Globule Size on the Physical Functionality of Dairy Products



Find lignende bøger
Bogen Effect of Milk Fat Globule Size on the Physical Functionality of Dairy Products findes i følgende kategorier: