Effect of feed composition and drying conditions on surface properties of multicomponent food powders produced by spray drying
indgår i SPE-Schriftenreihe 10 serien
Du sparer
0%
ift. normalprisen
Spar
0%
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 122
- Udgivet:
- 20. juli 2017
- Størrelse:
- 170x6x240 mm.
- Vægt:
- 222 g.
- 2-3 uger.
- 10. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af Effect of feed composition and drying conditions on surface properties of multicomponent food powders produced by spray drying
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Effect of feed composition and drying conditions on surface properties of multicomponent food powders produced by spray drying findes i følgende kategorier:
- Business og læring > Jura
- Sprog og lingvistik
- Jura
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Teknologi: generelle emner > Nanoteknologi
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Teknologi: generelle emner > Teknologi, der anvender lettilgængelige materialer
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Teknologi: generelle emner > Ingeniørvidenskabens og teknologiens historie
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Teknologi: generelle emner > Opfindelser og opfindere
- Sundhed, relationer og personlig udvikling