Edible Structures
- The Basic Science of What We Eat
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 462
- Udgivet:
- 27. juli 2017
- Størrelse:
- 152x229x0 mm.
- Vægt:
- 453 g.
- 2-4 uger.
- 11. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Edible Structures
.".. an authorized translation of a book published in Spanish by Ediciones Universidad Catolica de Chile, Santiago, Chile, under the title Ingenieria gastronomica, 2011" -- t.p. verso.
Brugerbedømmelser af Edible Structures
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Edible Structures findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621