Edible Identities: Food as Cultural Heritage
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 252
- Udgivet:
- 28. august 2014
- Størrelse:
- 159x243x22 mm.
- Vægt:
- 604 g.
- 8-11 hverdage.
- 13. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Edible Identities: Food as Cultural Heritage
Bringing together cultural anthropologists, archaeologists, historians and other scholars of food and heritage, this volume closely examines the ways in which the cultivation, preparation, and consumption of food is used to create identity claims of 'cultural heritage' on local, regional, national and international scales.
Brugerbedømmelser af Edible Identities: Food as Cultural Heritage
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Edible Identities: Food as Cultural Heritage findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621