De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Edibility and In Vitro Meat

Bag om Edibility and In Vitro Meat

This book considers the arguments for and against the implementation of in vitro meat technology. Rachel Robison-Greene argues that in light of emerging technology, we should rethink the ethical dimensions of what makes something "edible."

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781793614667
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 160
  • Udgivet:
  • 14. november 2022
  • Størrelse:
  • 157x13x235 mm.
  • Vægt:
  • 394 g.
  • 2-3 uger.
  • 2. december 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Edibility and In Vitro Meat

This book considers the arguments for and against the implementation of in vitro meat technology. Rachel Robison-Greene argues that in light of emerging technology, we should rethink the ethical dimensions of what makes something "edible."

Brugerbedømmelser af Edibility and In Vitro Meat



Find lignende bøger
Bogen Edibility and In Vitro Meat findes i følgende kategorier: