Edibility and In Vitro Meat
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 160
- Udgivet:
- 14. november 2022
- Størrelse:
- 157x13x235 mm.
- Vægt:
- 394 g.
- 2-3 uger.
- 2. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Edibility and In Vitro Meat
This book considers the arguments for and against the implementation of in vitro meat technology. Rachel Robison-Greene argues that in light of emerging technology, we should rethink the ethical dimensions of what makes something "edible."
Brugerbedømmelser af Edibility and In Vitro Meat
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Edibility and In Vitro Meat findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621