Eating Puerto Rico
- A History of Food, Culture, and Identity
indgår i Latin America in Translation serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 408
- Udgivet:
- 30. august 2016
- Størrelse:
- 155x235x23 mm.
- Vægt:
- 584 g.
- 8-11 hverdage.
- 10. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Eating Puerto Rico
Available for the first time in English, Cruz Miguel Ortiz Cuadra's magisterial history of the foods and eating habits of Puerto Rico unfolds into an examination of Puerto Rican society from the Spanish conquest to the present. Each chapter is centred on an iconic Puerto Rican foodstuff, from rice and cornmeal to beans, roots, herbs, fish, and meat.
Brugerbedømmelser af Eating Puerto Rico
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Eating Puerto Rico findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621