Eating in the Side Room: Food, Archaeology, and African American Identity
indgår i Cultural Heritage Studies serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 200
- Udgivet:
- 3. januar 2023
- Størrelse:
- 152x11x229 mm.
- Vægt:
- 277 g.
- 8-11 hverdage.
- 18. januar 2025
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Eating in the Side Room: Food, Archaeology, and African American Identity
In Eating in the Side Room, Mark Warner uses the archaeological data of food remains recovered from excavations in Annapolis, Maryland, and the Chesapeake to show how African Americans established identity in the face of pervasive racism and marginalization.
Brugerbedømmelser af Eating in the Side Room: Food, Archaeology, and African American Identity
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Eating in the Side Room: Food, Archaeology, and African American Identity findes i følgende kategorier:
- Historie og samfund
- Hobby og fritid
- Krop og sind
- Samfund og samfundsvidenskab > Samfund og kultur: generelt > Kulturstudier og medievidenskab > Kulturstudier > Kulturstudier: skikke og traditioner
- Samfund og samfundsvidenskab > Sociologi og antropologi > Antropologi > Socialantropologi og kulturantropologi
- Historie og arkæologi > Arkæologi
- Idræt og udendørsaktiviteter
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621