Easy Sausage Making: Essential Techniques and Recipes to Master Making Sausages at Home
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 208
- Udgivet:
- 26. december 2017
- Størrelse:
- 188x15x230 mm.
- Vægt:
- 760 g.
- 8-11 hverdage.
- 7. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Easy Sausage Making: Essential Techniques and Recipes to Master Making Sausages at Home
"Filled with essential information for first timers, this sausage making book takes you from selecting the right tools and picking the best cuts of meat to twisting off perfect links in no time"--
Brugerbedømmelser af Easy Sausage Making: Essential Techniques and Recipes to Master Making Sausages at Home
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Easy Sausage Making: Essential Techniques and Recipes to Master Making Sausages at Home findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621