Dying to Eat
- Cross-Cultural Perspectives on Food, Death, and the Afterlife
indgår i Material Worlds serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 208
- Udgivet:
- 5. januar 2018
- Størrelse:
- 152x229x0 mm.
- 8-11 hverdage.
- 16. januar 2025
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Dying to Eat
while in China, Japan, and Korea, it is customary to offer food not only to the bereaved, but to the deceased, with ritual dishes prepared and served to the dead. Dying to Eat is the first interdisciplinary book to examine the role of food in death, bereavement, and the afterlife.
Brugerbedømmelser af Dying to Eat
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Dying to Eat findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621