Dry-Cured Meat Products
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 244
- Udgivet:
- 1. februar 2005
- Størrelse:
- 236x177x22 mm.
- Vægt:
- 558 g.
- 8-11 hverdage.
- 20. november 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Dry-Cured Meat Products
Presents various developments in dry-cured meat products, from raw materials and manufactures to the final products. This book includes scientific and technological information, especially on the safety, quality and nutritional properties of these foods. It serves as a text for advanced undergraduate and graduate students.
Brugerbedømmelser af Dry-Cured Meat Products
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Dry-Cured Meat Products findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621