- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 229
- Udgivet:
- 31. marts 2000
- Udgave:
- 2000
- Størrelse:
- 234x156x14 mm.
- Vægt:
- 1150 g.
- 8-11 hverdage.
- 2. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Downstream Processing of Proteins
Considerable effort and time is allocated to introducing cell culture and fermentation technology to undergraduate students in academia, generally through a range of courses in industrial biotechnology and related disciplines.
Brugerbedømmelser af Downstream Processing of Proteins
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Downstream Processing of Proteins findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621