De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Downstream Processing of Proteins

- Methods and Protocols

Bag om Downstream Processing of Proteins

Considerable effort and time is allocated to introducing cell culture and fermentation technology to undergraduate students in academia, generally through a range of courses in industrial biotechnology and related disciplines.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780896035645
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 229
  • Udgivet:
  • 31. marts 2000
  • Udgave:
  • 2000
  • Størrelse:
  • 234x156x14 mm.
  • Vægt:
  • 1150 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 2. december 2024

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Downstream Processing of Proteins

Considerable effort and time is allocated to introducing cell culture and fermentation technology to undergraduate students in academia, generally through a range of courses in industrial biotechnology and related disciplines.

Brugerbedømmelser af Downstream Processing of Proteins



Find lignende bøger
Bogen Downstream Processing of Proteins findes i følgende kategorier: