DNA Techniques to Verify Food Authenticity
- Applications in Food Fraud
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 325
- Udgivet:
- 16. oktober 2019
- Størrelse:
- 242x162x23 mm.
- Vægt:
- 706 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af DNA Techniques to Verify Food Authenticity
Providing the most comprehensive and timely collection of material from those working at the forefront of DNA techniques applied to food authenticity, this book will appeal to food testing laboratories worldwide and food policy professionals and regulatory organisations who will be using these techniques to back up legislation and regulation.
Brugerbedømmelser af DNA Techniques to Verify Food Authenticity
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen DNA Techniques to Verify Food Authenticity findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621