Dining with Marcel Proust
- A Practical Guide to French Cuisine of the Belle Epoque
indgår i At Table serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 155
- Udgivet:
- 1. juni 2006
- Størrelse:
- 204x253x9 mm.
- Vægt:
- 372 g.
- 8-11 hverdage.
- 26. november 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Dining with Marcel Proust
Overflows accounts of food and drink drawn from the author's vivid memories. This title offers a collection of recipes representing the best of classical French cuisine from Proust's belle epoque, ranging from the sophisticated elaboration of lobster a l'americaine or truffled partridge to the simplicity of croque-monsieur.
Brugerbedømmelser af Dining with Marcel Proust
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Dining with Marcel Proust findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621