Dining by Rail
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 408
- Udgivet:
- 15. maj 1998
- Størrelse:
- 178x25x229 mm.
- Vægt:
- 748 g.
- 2-3 uger.
- 19. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Dining by Rail
Dining by Rail is James D. Porterfield's book of history and recipes from America's golden age of railroad cuisine. Porterfield is a devotee of railroad history and a gourmet cook, and while preparing this book he sorted through 7,500 railroad recipes. Full of authentic menus and classic recipes like Lobster Newburg, deviled eggs and blanc mange, Dining by Rail is the book for anyone who has ever dreamed of returning to the days of glamorous travel.
Brugerbedømmelser af Dining by Rail
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Dining by Rail findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621