Digital Food Cultures
indgår i Critical Food Studies serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 216
- Udgivet:
- 10. marts 2020
- Størrelse:
- 241x161x24 mm.
- Vægt:
- 482 g.
- 2-3 uger.
- 12. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Digital Food Cultures
This book explores the interrelations between food, technology and knowledge-sharing practices in producing digital food cultures.
Brugerbedømmelser af Digital Food Cultures
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Digital Food Cultures findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621