Dietary Patterns, Food Chemistry and Human Health
indgår i Chemistry of Foods serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 51
- Udgivet:
- 17. april 2019
- Udgave:
- 12019
- Størrelse:
- 155x235x0 mm.
- Vægt:
- 114 g.
- 8-11 hverdage.
- 17. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Dietary Patterns, Food Chemistry and Human Health
Chapter two addresses the role of carbohydrates in inexpensive and tasty foods, while chapter three outlines how vegetable fats, notably palm oil, are used in selected industrial foods and explores their relation to hyper-palatability and other health issues.
Brugerbedømmelser af Dietary Patterns, Food Chemistry and Human Health
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Dietary Patterns, Food Chemistry and Human Health findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621