Diet, Nutrition, and Foodways on the North Coast of Peru
- Bioarchaeological Perspectives on Adaptive Transitions
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 227
- Udgivet:
- 18. juni 2020
- Udgave:
- 12020
- Størrelse:
- 155x235x0 mm.
- Vægt:
- 541 g.
- 8-11 hverdage.
- 20. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Diet, Nutrition, and Foodways on the North Coast of Peru
Foreword.- Chapter 1. Introduction.- Chapter 2. Theorizing Food and Power in the Ancient Andes.- Chapter 3. Ecological and Archaeological Contexts.- Chapter 4. Pre-Hispanic North Coast Cultures and Foodways.- Chapter 5. Spanish Colonization and Subsistence of the Colonized.- Chapter 6. The Lambayeque Biohistory Project: Contexts and Analysis.- Chapter 7. Results: Paleopathological and Stable Isotope Findings.- Chapter 8. Lambayeque Paleodiet and Nutrition: A Diachronic Analysis.- Chapter 9. The Lambayeque Valley Complex: Food and Culture In Context.- References.- Index.
Brugerbedømmelser af Diet, Nutrition, and Foodways on the North Coast of Peru
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Diet, Nutrition, and Foodways on the North Coast of Peru findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621