Die Herkunft Von Lebensmitteln Im Tourismus
- Bio- Und Regionale Produkte Als Erfolgsfaktor Fur Leistungstrager Im Tourismus
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 150
- Udgivet:
- 2. august 2012
- Størrelse:
- 210x148x8 mm.
- Vægt:
- 188 g.
- 2-3 uger.
- 22. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af Die Herkunft Von Lebensmitteln Im Tourismus
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Die Herkunft Von Lebensmitteln Im Tourismus findes i følgende kategorier: