De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Dictionary of Food Ingredients

af Y. Hui
Bag om Dictionary of Food Ingredients

The Dictionary of Food Ingredients is a unique, easy-to-use source of infor mation on over 1,000 food ingredients. We trust it will continue to be a valuable reference for the food scientist, food processor, food product developer, nutritionist, extension specialist, and student.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780834212954
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 202
  • Udgivet:
  • 31. december 1995
  • Udgave:
  • 11999
  • Størrelse:
  • 152x229x11 mm.
  • Vægt:
  • 317 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 7. december 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Dictionary of Food Ingredients

The Dictionary of Food Ingredients is a unique, easy-to-use source of infor mation on over 1,000 food ingredients. We trust it will continue to be a valuable reference for the food scientist, food processor, food product developer, nutritionist, extension specialist, and student.

Brugerbedømmelser af Dictionary of Food Ingredients



Find lignende bøger
Bogen Dictionary of Food Ingredients findes i følgende kategorier: