Dictionary of Food Ingredients
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 202
- Udgivet:
- 31. december 1995
- Udgave:
- 11999
- Størrelse:
- 152x229x11 mm.
- Vægt:
- 317 g.
- 8-11 hverdage.
- 17. januar 2025
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Dictionary of Food Ingredients
The Dictionary of Food Ingredients is a unique, easy-to-use source of infor mation on over 1,000 food ingredients. We trust it will continue to be a valuable reference for the food scientist, food processor, food product developer, nutritionist, extension specialist, and student.
Brugerbedømmelser af Dictionary of Food Ingredients
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Dictionary of Food Ingredients findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621